My Cart

Close

Shipping in DK: 35-45 kr. / Free shipping in DK on orders of 350+ kr. (GLS/DAO Pakkeshop). PLEASE NOTE: I am on maternity leave. Orders can take up to 2 weeks to arrive!

New: The Faith Collection

Pernille Ryttersgaard Rønn

Posted on August 20 2018

 Grand Stories Designs Faith collection af papirvarer

Dear Friend.

Today I am launching a new collection of stationery, the Faith Collection. These products are different than the rest of my products, in that they all center around the Christian faith in some way. Why? Because I am a Christian myself and like with the rest of what we surround ourselves with, I would like to see and use products that reflect this most fundamental part of my life.

There is this saying that "We create what we need" - this collection is very much in line with that.

Graphic with quote "We Create what we need"

This is something we have very little of here in Denmark. I have been wanting to do something for a long time to do with my faith, but it also had to be thoughtful and feel like it added something 'new' to the market. It had to count several products in a cohesive look and style, and it had to be meaningful and useful - like I strive with for all my products! It is also my first collection where everything is in Danish.

I would like to make clear: This is not a completely new direction for Grand Stories Design, it is an addition to what I already do: Create stationery that has meaning and purpose and celebrates your story. It is, however, a very natural step for me, since it is a reflection of me and what is important to me. -As are all of my products! If this is not for you, feel free to skip over this and stay tuned, because I am releasing new products in September again. :)
If you feel curios and would like to get to know me a little better, please stay and read on! Even if these products do not completely make sense for you.

This has been a long time coming. I am SO excited and happy to finally share this with you!

Since the collection is in Danish, the rest of this blogpost will be in Danish too.

 

Baggrund

Jeg har lyst til at gå videre med at forklare, at jeg ikke altid har troet på Gud. Der var engang, hvor jeg troede på 'mere ml. himmel og jord/noget større end os mennesker', men ikke en Gud man kunne lære at kende eller have en relation til.

Jeg er vokset op i en dejlig, kærlig almindelig dansk familie, hvor vi kun var i kirke, når der skete store livsbegivenheder: dåb, konfirmation, bryllup, begravelse. Så skete det, at jeg som 16-årig blev inviteret med til ungdomsgudstjeneste. Jeg var i USA og gå på high school, og jeg tog nysgerrigt med. Det efterfølgende halve års tid tog jeg tilbage igen og igen, begyndte at læse i Bibelen, begyndte at bede, begyndte at se at ting jeg bad for ske, fik relationer til andre der troede på Gud og begyndte at tro på den kærlige Jesus, som er beskrevet i Bibelen. (Bl.a. fordi jeg så den reflekteret i de mennesker jeg mødte!)

Siden da, er der sket mange ting med mig og min tro. Jeg vil aldrig prøve at beskrive troen på Gud som en slags 'lykkepille', der gør altid nemmere. Jeg vil hellere beskrive det som den bedste relation, du kan have. Én hvor man både bliver udfordret, hvor forholdet udvikler sig og hvor der er dyb kærlighed. Jeg har dage, hvor jeg tvivler og dage, hvor jeg er fuldt overbevist om, at Gud er med mig. Men i relationen til Gud har jeg fundet noget, jeg har uendeligt brug for, som jeg er overbevist om, man ikke kan finde andre steder.

Den her kollektion af papirsager er en lille reflektion af min relation til Gud, og den måde Han farver mit liv. Jeg håber, den også kan blive en lille del af din.

 

Grand Stories Designs Faith collection af papirvarer

Produkterne

Kollektionen består af de følgende produkter:

 

 Klistermærker - Til dig der tror på Gud

Klistermærker til dig der tror på Gud

Ligesom resten af mine klistermærker, er disse primært designet til din kalender eller bullet journal. Men ligesom de andre klistermærke-ark kan de sagtens bruges i f.eks. en scrapbog eller i andre krea-projekter. 

Nogle af mærkerne har jeg tiltænkt man kan bruge på en særlig måde:
På 6 af klistermærkerne er der en henvisning til et bibelvers. Jeg har selv brugt dem sådan, at jeg har sat dem ind i min kalender på en fremtidig dato. Når det er blevet den dag, har jeg slået verset op, og læst det og den omkringliggende tekst. Det er jeg blevet meget opmuntret af flere gange!

Idéer til at bruge klistermærkerne til dig der tror på Gud

Du kan også bruge dem på breve og i kort til andre, som små opmuntringer eller påmindelser.

 

 Ugeplan

Ugeplan notesblok med fokus på troen på Gud

Denne ugeplan er designet i A4 størrelse, og kommer som en notesblok med ca. 50 blade. Den passer på skrivebordet, køkkenbordet, natbordet eller hvor du nu får styr på dine (og måske din families) planer.

Ud over de syv ugedage, hvor der er plads til at skrive aftaler, to-do's og huske-ting, har den et par funktioner mere:

  • Der er plads til at skrive løse noter på højre halvdel. Til de ting der ikke nødvendigvis skal stå på en bestemt dag, men som er gode at have ved hånden. Du kan også bruge noget af pladsen til at vælge et bibelvers for ugen, og skrive det her. På den måde vil du se det mange gange i løbet af din uge, og måske kan det både bruges til refleksion og til at lære flere bibelvers udenad.

  • Der er plads til at skrive bedeemner. Nedfæld dem her, når du løbende kommer i tanke om noget eller nogen du gerne vil huske at bede for. Eller brug lidt tid først på ugen, til at reflektere over, hvilke emner du særligt vil huske på den kommende uge.

   Jeg oplever selv, at en stor udfordring ved at bede er, at jeg simpelthen glemmer hvem eller hvad det nu var, jeg skulle bede for. Intentionen om at bede er da første skridt på vejen, men jeg håber dette kan blive et godt lille redskab for dig til at få det gjort..

  • Der er også lavet plads til at skrive takkeemner ned. Brug feltet løbende til at skrive ned, hvad du er taknemlig for. Den slags rodfæster sig bedre, når vi skriver det ned, og på den måde kan du også huske de gode ting fra ugen der gik.

Ugeplan detaljer

 

Bibelkort

Bibelkort - Kort med bibelvers om temaet håb

Bibelkort med temaet håb. Disse 9 kort kommer i én samlet pakke, og har hver et bibelvers på, som på den ene eller anden måde relaterer til temaet håb.

Kortene er 10,5x10,5 cm, og hvide på bagsiden.

Bibelkort - Kort med bibelvers på med temaet håb

Generelt kan kortene være til opmuntring, til pynt, til eftertanke, til udenadslære, til påmindelse.

Jeg havde lyst til at lave kort med bibelvers, som kan bruges på flere måder:

 • Sæt dem på skrivebordet, og skift jævnligt ud i hvilket det står forrest. (Til dette formål kan du vælge at købe pakken inklusiv en holder. Bemærk dog: Der kan maks stå 5 kort i holderen ad gangen.)

 • Hæng dem op på væggen. Til sammen udgør de en rigtig fin lille 'plakat'. Eller strø dem ud i dit hjem, og giv dem forskellige små pladser i din indretning. De passer også fint på badeværelses-spejlet, så de er det første du ser om morgenen, og det sidste inden du går i seng om aftenen.

 • Skriv på bagsiden, og giv kortet til en ven. Brug som til- og frakort, til lykønskninger osv.

 • Brug pakken som en gave. De koster 95 kr. -og det er mindre end en buket bundne blomster.  (Selvom man nu ikke skal kimse ad blomster! ;) )

 

Bibelkort - Kort med bibelvers på med temaet håb -skriv bagpå eller hæng op på væggen

Jeg har lyst til at fortælle, at formatet med de firkantede kort i en pakke, under ét tema, er 'tyvstjålet' fra det amerikanske SheReadsTruth. Indhold, udtryk, den specifikke størrelse osv. er selvfølgelig mit eget design!

 

Små notesblokke

Notesblokke med ordene 'Elsket. Altid.' & 'Skriv dig Jesus på mit hjerte!'

 

De små notesblokke kan bruges som små huskesedler på skrivebordet, køkkenbordet eller i tasken.

Du kan f.eks. også bruge dem til madpakkesedler til dine børn.

Omkring teksterne:

Elsket. Altid.
Der er både denne notesblok og en blyant med ordene 'Elsket. Altid'. Jeg ville gerne understrege noget af det, der er allermest fantastisk og allersværest for mig (og mange andre, tror jeg), som kristen: At stole på Guds kærlighed. Jeg kan godt, - i teorien og på gode dage -, tro på at jeg er elsket. Men at jeg er elsket altid, er lidt noget andet. Det er langt sværere når vi ikke mærker det, når vi fejler, sårer andre, tager dårlige valg.

Men det er sandheden om os. Og disse ord er en understregning af den sandhed.

Skriv dig, Jesus, på mit hjerte
Skriv dig Jesus på mit hjerte er en af mine yndlingssalmer. Hvis du ikke kender den, eller godt kunne bruge et genbesøg af den, kommer teksten lige her i sin helhed:

Skriv dig, Jesus, på mit hjerte,
du min konge og min Gud!
at ej lyst, ej heller smerte
dig formår at slette ud!
Denne indskrift på mig sæt:
Jesus udaf Nazaret,
den korsfæsted, er min ære
og min salighed skal være!

Thomas Kingo 1689.
Bearbejdet 1844.

Jeg synes, teksten så fint beskriver relationen til Gud, som jeg kort fortalte om ovenfor.
Og så synes jeg, første sætning passer så fint på en notesblok! :)

  Blyanter 

  Blyanter med tekster

   

  Som en del af Faith Collection er der også 3 nye blyanter. De sælges som en pakke.

  Blyanterne kan være små påmindelser i hverdagen. De kan også fungere fint som en lille gave, til en ny studerende eller andre skrive-glade mennesker i dit liv. :)

  Lidt om teksterne:

  Elsket. Altid.
  Har jeg beskrevet ovenfor.

  Jesus er med
  Dette er måske den største forskel min tro gør for mig personligt. Vi er ikke lovet et nemt liv, bare fordi vi kender Gud og tror på Ham. Jeg kan bestemt skrive under på, at jeg har flere store ting, jeg kæmper med i mit liv. Men vi er blevet lovet, at Jesus er med. Alle dage. For evigt. Lige meget hvad der sker med mig, så er Han med mig. Og det gør en forskel for mig. Måske også for dig?

  Bed & Arbejd
  'Ora et Labora'/(som betyder Bed og arbejd), er et gammelt valgsprog for flere munkeordener. Jeg tror, en af tankerne der ligger i det er, at man ikke skal gøre det ene, uden at gøre det andet. F.eks. er dét at bede for andre mennesker, uden at hjælpe dem fysisk, hvis man kan, ret tomt. At slide sig i arbejdet for noget som helst, uden at bede, er heller ikke en grøft man skal falde i. Begge dele må være til stede.

  For mig ligger der også noget i dette, der hænger sammen med mit iværksætteri. Jeg kan knokle nok så meget for at få papirdrømmen til at lykkes, men det er arrogant, hvis jeg begynder at tænke, at nogen form for success udelukkende er min egen fortjeneste. Jeg kan dybest set ikke bestemme hvad andre mennesker gør, -om de vil arbejde sammen, køber noget eller møder mig med venskab. Jeg kan kun gøre mit, - den del der ligger på min banehalvdel - og så vide at resten kommer fra udefra, som velsignelser. Og jeg tror på det er velsignelser fra Gud.

   

  Badges

  Badges fra Grand Stories Designs Faith collection

  Den sidste lille del af kollektion er disse 3 små badges. 

  Brug dem på din taske, dit tøj eller et tørklæde. Eller sæt dem fast på din bibel eller et penalhus. Jeg har mine hængende i en snor fra min skrivebordslampe. :) De kunne også passe fint på en gave og sidde fast i gavebåndet. 

  Badges med trosbudskaber

   

  Det var det!

  Det er den grundigste præsentation, jeg har lavet herinde af nye produkter! :) Men jeg havde virkelig lyst til at fortælle om alle mine tanker bag, og fordi dette er en gruppe produkter, der henvender sig til en meget specifik målgruppe, havde jeg sådan lyst til at begrunde det og forklare mig, for alle jer der måske finder dette en smule besynderligt. Hvis dette ikke er for dig, så føl dig fri til at skippe over det, og vid at jeg håber vi fortsat kan mødes om papirglæden, hyggen og glæden ved de små ting, som fortsat er det Grand Stories handler om.

  Hvis du, ligesom jeg, tror på Gud, så håber jeg du finder tingene meningsfulde. Og så vil jeg spørge, om du måske vil hjælpe mig med at få det ud, ved at dele dette blogindlæg på Facebook? Det ville være en kæmpe hjælp!

  Fordi dette er en særlig lille gren af min samlede kollektion af papirprodukter, er denne Faith Collection indtil videre kun tilgængelig her på min webshop.

  Og så en sidste ting:

  Hvis du har lyst til at købe alle de nye produkter, så har jeg lavet et pakketilbud på hele kollektionen, som kun løber fra i dag, mandag, til og med onsdag d.22.aug. Altså kun disse tre første dage. Pakken med alle produkterne fra Faith Collection koster 299,- kr. (Du sparer 60 kr.)

  Tak fordi du læste med hertil! :) Vi skrives snart igen!

  Kh Pernille.