My Cart

Close

Fragt: 45-55 kr. / Gratis fragt på ordrer over 498,- kr. (Til GLS Pakkeshop). NB: Pga. jeres store støtte til mit ophørsudsalg, skal der påregnes 2-4 ekstra leveringsdage. Tak! :)

Bibelhjerte

Bibelhjerte - en kreativ andagtsbog til bibel fordybelse

Link til bibelhjerte produktside

 

BIBELHJERTE er en ny kreativ andagtsbog. En notesbog med inspiration til bibellæsning og guidede sider, du kan bruge til selv at reagere på og interagere med Guds ord. Det er en andagtsbog, hvor du skaber indholdet sammen med Gud og Hans levende ord.

Bibelhjerte er en udvidet notesbog, hvor kernen er guidede sider til bibelfordybelse, med masser af ekstra indhold til inspiration og kreativ udfoldelse. Bogen er fyldt med inspiration til bibellæsning, og indeholder bl.a. fire små læseplaner, illustrerede bibelvers & forskellige lister du kan udfylde.

KERNESIDER

Bibelhjerte - en kreativ andagtsbog til bibel fordybelse - kernesider

Kernesiderne udgør de fleste sider, og her er der plads til at dykke ned i en kort bibeltekst, og respondere på det du læser. Der er også plads til at skrive en bøn på hver kerneside. Bogen inkluderer en guide til, hvordan du bruger siderne og kommer i gang med at fordybe dig i Bibelen på en umiddelbar og kreativ måde. 

Bibelhjerte - en kreativ andagtsbog til bibel fordybelse - udfyldte kernesider

EKSTRA INDHOLD

Bibelhjerte - en kreativ andagtsbog til bibel fordybelse - fordybelsessider

Ud over kernesiderne er der ekstra indhold i bogen i form af : 

  • 4 mini-læseplaner med forskellige temaer. 
  • Lister du kan udfylde (“Bibelvers jeg elsker”, “Tak for dette”, "Bedeemner" & “Bønnesvar”). 
  • ‘Fordybelsessider’ - fine, enkle notessider, du kan bruge til bønner, refleksioner, eller til at tegne/male/dekorere på. 
  • Små introduktions-tekster om udvalgte bøger i Bibelen. 
  • 3 formulerede bønner ud fra forskellige temaer. 
  • Smukt opsatte bibelvers.

Bibelhjerte - en kreativ andagtsbog til bibel fordybelse - fordybelsessider

Link til bibelhjerte produktside

DET SIGER ANDRE OM BIBELHJERTE

Citater om bibelhjerte

BAGGRUND

Bibelhjerte - baggrund for produktet

Bibelhjerte handler egentlig ikke om noget, vi skal gøre eller burde gøre. Det handler om, at jeg engang havde oplevelsen af, at Bibelen var levende. At ordene og beretningerne talte til mig og ind i mit liv, når jeg læste i den. Og at det var længe siden, jeg havde haft den oplevelse.

Så for snart to år siden satte jeg mig for at prøve at få lyst til at læse i Bibelen igen. Fordi jeg troede på, det ville være godt for mig og min relation til Gud. Fordi jeg vidste, -for det havde jeg ‘lært’, men ikke helt fordi jeg kunne mærke det i mit hjerte, – at Gud var lige så meget med mig nu, som dengang for år tilbage, hvor jeg oplevede Hans ord så levende.

Jeg startede en blog for at holde mig selv op på min beslutning, og gav den navnet Bibelhjerte - med inspiration i salmetitlen ‘Giv mig Gud, en salmetunge’, skrev jeg mit første blogindlæg med titlen ‘Giv mig Gud, et bibelhjerte’.

Jeg prøvede mange forskellige metoder af bibellæsning, men det som gjorde forskellen for mig var, da jeg begyndte at læse i Bibelen løst inspireret af Lectio Divina, - med et kreativt spin. Jeg oplevede, at dybde var at foretække over længde, og jeg fandt en måde at interagere med Guds ord på, som gjorde, at jeg fik tingene ind på en ny, frisk måde. For jeg tillod mig selv at være umiddelbar og kreativ, at respondere ærligt på det jeg læste.

Citat om Bibelhjerte

Resultatet blev et bibelhjerte: Et hjerte der er i forventning om, at den levende Gud, har noget Han gerne vil sige til mig, gennem sit levende ord. Jeg håber, det bliver din erfaring også. 

Kærlig Hilsen Pernille Ryttersgaard Rønn 

Bibelhjerte banner

Link til bibelhjerte produktside